12 feb. 2018

Herois Olímpics

Avui al matí els alumnes de 3r d’EP han pogut participar en el contacontes “Herois Olímpics”, el qual està narrat i interpretat pels esportistes i recolzat per material audiovisual en el qual s'aborden les gestes dels esportistes olímpics.

Aquesta activitat està dins de la campanya organitzada pel COE i la Fundació Trinidad Alfonso amb l'objectiu principal d'acostar a l'alumnat valors tals com el respecte, la igualtat i la superació, presents en la pràctica esportiva d'Alt Nivell i que resulten ser beneficiosos per al conjunt de la societat.

Els esportistes olímpics que ens han acompanyat en aquesta jornada han sigut Merche Peris (Natación)Javier García (Esgrima).

En finalitzar l’activitat ens han animat a practicar esport i a lluitar pels nostres somnis. Una vegada ells també van ser xiquets i amb esforç i superació van aconseguir el seu somni, participar en uns Jocs Olímpics.

Des d’ací volem donar les gràcies al COE i a la Fundació Trinidad Alfonso, i en especial a Javi i a Merche, per presentar-nos a tots aquests herois olímpics i per donar-nos el seu propi testimoni.

I recordeu el que ens han dit: dins de cadascú de nosaltres hi ha una xicoteta llavor de campió.


#ConsolaciónEduca

Archivo del blog

Estamos en:

Calle M. María Rosa Molas, 1
12540 Vila-real
Tel: 964 52 01 93
Tel: 610 34 11 62
Fax: 964 53 47 89

Ver mapa

Vídeos